Roos & Vision

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Roos & Vision är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Roos & Vision är ett av dem. Statusen för Roos & Vision är att Bolaget är aktivt.

Roos & Vision är ett Enskild firma och skapades 1995-11-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Roos & Vision ska trivas.

Roos & Vision är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Teater, musik, film, radio och videoproduktion samt därmed förenlig verksamhet. Naturmedicinska konsultationer. Tillverkning samt försäljning av naturliga kroppsprodukter. Försäljning av meditationsutensilier. Traumaterapi. IST-terapi (InnerSpace techniques).Handel med guld, ädelstenar, energi samt basmetaller.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roos & Vision är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Roos & Vision och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Roos & Vision så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6444272.

.

De som är på något sätt har med Roos & Vision är Björkström Roos, Ewa Maria Thérése A som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Roos & Vision har 551125-XXXX som sitt organisationsnummer.