Madre Naturaleza

Stockholms län

Information

Madre Naturaleza hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Madre Naturaleza finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Madre Naturaleza tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Madre Naturaleza har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Madre Naturaleza så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Madre Naturaleza har idag 550420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Madre Naturaleza

Catering, bokning av cateringtjänster, cateringtjänster för til- lagning av mat, tillhandahållande av mat, mat- och dryckcatering, mobila cateringtjänster. Tillhandahållande av catering, öl, mine- ral- och kolsyrat vatten samt andra icke alkoholhaltiga drycker, fruktdrycker och juicer, safter och andra koncentrat-preparat, spritdrycker som främjar matsmältningen, sprit, färdiglagade mat- rätter huvudsakligen bestående av kött, fjäderfä, fisk och skalddjur dippsåser nämli- gen salsasås, örtkryddor, kryddor, färsk a frukter och grönsaker. Import- exportagenturer.Arrangerande av temaresor, språkkurser, dansundervisning, försäljning av kläder, tröjor, textilier och smycken.

I Madre Naturaleza så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattisson, Esperanza Victoria som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .