dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén. Det finns flera verksamheter som liknar dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-16 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-11-25 så har dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén varit registrerat. Idag är dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén så kan ni göra det på 073-7529590.

Verka som artist, koreograf, konstnärlig ledare och dansare i eget danskompani som omfattar sång, dans, teater och mim. undervisa i klassisk balett, fridans, jazzdans och karaktärsdans i egen balettskola. utbilda blivande danspedagoger i klassisk balett och karaktärsdans. försäljning av danskläder, skor, dansartiklar, tid-skrifter, böcker, videofilmer, musikband, cd-skivor inom artist, dans, teater-branschen. café-verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Halldén, Eva Marita som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

dell' Arte - dansproduktion Marita Halldén har 550227-XXXX som sitt organisationsnummer.