Blå stege -måleri

Stockholms län

Information

541209-XXXX är organisationsnummer för företaget Blå stege -måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blå stege -måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Blå stege -måleri finns i.

Blå stege -måleri har varit registrerat sedan 2003-09-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blå stege -måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Blå stege -måleri är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Blå stege -måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blå stege -måleri så kan ni göra det på telefon genom 073-6756613 eller genom brev på följande adress:

Målning och tapetsering inomhus samt måleriverksamhet utomhus.

Det finns olika personer som har en koppling med Blå stege -måleri och det är Gajdos, Jenö som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,