Firma Zentrerat

Stockholms län

Information

541002-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Zentrerat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Zentrerat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Firma Zentrerat finns i.

Firma Zentrerat har varit registrerat sedan 1998-04-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Zentrerat så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma Zentrerat är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Firma Zentrerat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Zentrerat så kan ni göra det på telefon genom 08-103025 eller genom brev på följande adress:

Layout- och städtjänster åt företag och privatkunder. Försäljning av egentillverkad konst. Försäljning av vegetarisk snabbmat.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Zentrerat och det är William-Olsson, Malin som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,