DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON

Stockholms län

Information

540920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON finns i.

DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON har varit registrerat sedan 1983-11-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON är följande:

Vill ni komma i kontakt med DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON så kan ni göra det på telefon genom 08-4111598 eller genom brev på följande adress:

Handel med begagnade kläder, skor och bijouterier. Styling inredning. Antik och kuriosa.

Det finns olika personer som har en koppling med DÉJA VU STOCKHOLM ANTIK, KURIOSA & STYLING PIA ERIXON och det är ERIKSSON, PIA MARIE MADELEINE som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,