Vita Bergen Partihandel

Stockholms län

Information

Vita Bergen Partihandel är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Vita Bergen Partihandel finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vita Bergen Partihandel är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-03.

Vita Bergen Partihandel som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-02-28. Men sedan 2005-02-03 så har Vita Bergen Partihandel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vita Bergen Partihandel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6414312.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Vita Bergen Partihandel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vita Bergen Partihandel. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Förmedling av varor och tjänster inom fastighetsservice och förvaltning. Partivaror till enskilda personer och företag såsom städartiklar, kläder, plåster, rengöringsartiklar, papper, färg.

Firmatecknare för Vita Bergen Partihandel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vita Bergen Partihandel och det är följande personer, Ryrstam, Hans Gunnar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vita Bergen Partihandel är 540722-XXXX.