ReAktive Konsult Ove Svanberg

Stockholms län

Information

ReAktive Konsult Ove Svanberg hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där ReAktive Konsult Ove Svanberg finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. ReAktive Konsult Ove Svanberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ReAktive Konsult Ove Svanberg har haft sedan 2006-10-05. ReAktive Konsult Ove Svanberg har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ReAktive Konsult Ove Svanberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2188818.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ReAktive Konsult Ove Svanberg har idag 540614-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ReAktive Konsult Ove Svanberg

Konsult och utbildare inom coaching samt studie- och yrkesvägledning. Installation och försäljning inom el, tele, datanät och utrustningar. Byggnation, reparation och service inom fastighetsbranschen, samt försäljning av tillhörande material och maskiner.

I ReAktive Konsult Ove Svanberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svanberg, Ove Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .