KML Grafiska Maskiner (KEMENLI)

Stockholms län

Information

540518-XXXX är organisationsnummer för bolaget KML Grafiska Maskiner (KEMENLI). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) finns i.

KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) har varit registrerat sedan 2009-10-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-11-19.

KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) är följande:

Vill ni komma i kontakt med KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Import och export av grafiska maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med KML Grafiska Maskiner (KEMENLI) och det är UYüksel, Ufuk som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Yüksel, Aysu Fatma som är född 1986 och har titeln Föreståndare,