Adel Kjellström Film Produktion

Stockholms län

Information

540212-XXXX är organisationsnummer för företaget Adel Kjellström Film Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adel Kjellström Film Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Adel Kjellström Film Produktion finns i.

Adel Kjellström Film Produktion har varit registrerat sedan 1990-08-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adel Kjellström Film Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Adel Kjellström Film Produktion är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Adel Kjellström Film Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adel Kjellström Film Produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-6691952 eller genom brev på följande adress:

Research, manus bearbetning och filmproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Adel Kjellström Film Produktion och det är Kjellström, Adel som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,