Nice & Friendly

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Nice & Friendly är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nice & Friendly är ett av dem. Statusen för Nice & Friendly är att Bolaget är aktivt.

Nice & Friendly är ett Enskild firma och skapades 1991-04-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nice & Friendly ska trivas.

Nice & Friendly är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fonogramutgivning, grammofonskivor, CD och inspelade band samt andra media med inspelningar av ljud.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nice & Friendly är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nice & Friendly och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Nice & Friendly så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6413454.

.

De som är på något sätt har med Nice & Friendly är Dahlman, Per Tommy som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nice & Friendly har 540125-XXXX som sitt organisationsnummer.