F:a Clas Uddh

Stockholms län

Information

F:a Clas Uddh är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som F:a Clas Uddh finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

F:a Clas Uddh är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

F:a Clas Uddh som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-11-07. Men sedan 1998-01-01 så har F:a Clas Uddh varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på F:a Clas Uddh så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4440349.

Stockholm arbetar för att bolag som F:a Clas Uddh ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för F:a Clas Uddh. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Export och import av mobiltelefoner, tillbehör och datorer samt utrustning till datorer. marknadsföring inklusive sättning och originalframställning av broschyrer, annonser, dekaler. annonsförsäljning mot provision, förmedling av tryckningsarbeten.

Firmatecknare för F:a Clas Uddh är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till F:a Clas Uddh och det är följande personer, Udd, Clas Göran som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för F:a Clas Uddh är 531212-XXXX.