G O MARKETING

Stockholms län

Information

530922-XXXX är organisationsnummer för företaget G O MARKETING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G O MARKETING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som G O MARKETING finns i.

G O MARKETING har varit registrerat sedan 1986-06-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G O MARKETING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

G O MARKETING är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för G O MARKETING är följande:

Vill ni komma i kontakt med G O MARKETING så kan ni göra det på telefon genom 08-7327101 eller genom brev på följande adress:

Handel med datautrustning och tillbehör samt direktreklamverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med G O MARKETING och det är Odenheim, Carl Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,