Knallabo Teamwork

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Knallabo Teamwork. Det finns flera verksamheter som liknar Knallabo Teamwork i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Knallabo Teamwork är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-26 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-03-18 så har Knallabo Teamwork varit registrerat och sedan 2005-05-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Knallabo Teamwork och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Knallabo Teamwork så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Knallabo Teamwork så kan ni göra det på 073-4245411.

Försäljning av konsumtionsvaror som t ex kosttillskott, livsmedel, köksutrustning, hem-kem, hår-, hud- och munvård, kosmetik, konfektion, bijouterier, leksaker och bilvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Knallabo, Karin Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Knallabo Teamwork har 530909-XXXX som sitt organisationsnummer.