GEMED

Stockholms län

Information

GEMED hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där GEMED finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. GEMED tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket GEMED har haft sedan 1995-01-01. GEMED har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GEMED så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-201903.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

GEMED har idag 530801-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för GEMED

Konsultverksamhet och utvecklingsarbete inom laboratorieverksamheten. utveckling av interaktiva diagnostikstödjande databaserade program.

I GEMED så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmberger, Peter Göran som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .