J. Fernströms Bygg och Montage

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och J. Fernströms Bygg och Montage är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J. Fernströms Bygg och Montage är ett av dem. Statusen för J. Fernströms Bygg och Montage är att Bolaget är aktivt.

J. Fernströms Bygg och Montage är ett Enskild firma och skapades 1995-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J. Fernströms Bygg och Montage ska trivas.

J. Fernströms Bygg och Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-10-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnationer, monteringar, fönsterrenoveringar, fönster- beklädnar med aluminiumplåt samt rivningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Fernströms Bygg och Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-10-16.

Idag är J. Fernströms Bygg och Montage och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med J. Fernströms Bygg och Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8166318.

.

De som är på något sätt har med J. Fernströms Bygg och Montage är Fernström, Gösta Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J. Fernströms Bygg och Montage har 530613-XXXX som sitt organisationsnummer.