Elma familjehemsvård

Stockholms län

Information

530324-XXXX är organisationsnummer för bolaget Elma familjehemsvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elma familjehemsvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Elma familjehemsvård finns i.

Elma familjehemsvård har varit registrerat sedan 2008-09-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elma familjehemsvård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Elma familjehemsvård är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Elma familjehemsvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elma familjehemsvård så kan ni göra det på telefon genom 08-6698053 eller genom brev på följande adress:

Konsultstödd familjehemsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Elma familjehemsvård och det är Johansson, Mait Ulla-Britt som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,