Naturligt Vis Kommunikation

Stockholms län

Information

530217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Naturligt Vis Kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Naturligt Vis Kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Naturligt Vis Kommunikation finns i.

Naturligt Vis Kommunikation har varit registrerat sedan 2002-03-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Naturligt Vis Kommunikation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Naturligt Vis Kommunikation är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Naturligt Vis Kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Naturligt Vis Kommunikation så kan ni göra det på telefon genom 070-8445171 eller genom brev på följande adress:

Telemarketing och projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Naturligt Vis Kommunikation och det är Krzesinski Hörberg, Anna-Karin M S som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,