Gunnel Bergström Ord&Bild

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Gunnel Bergström Ord&Bild. Det finns flera bolag som liknar Gunnel Bergström Ord&Bild i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gunnel Bergström Ord&Bild är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-06-10 så har Gunnel Bergström Ord&Bild varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gunnel Bergström Ord&Bild och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Gunnel Bergström Ord&Bild så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gunnel Bergström Ord&Bild så kan ni göra det på 08-329844.

Journalistik och författande och redigering -författarskap, redaktörskap och förlagsverksamhet (barn-, fack- och skönlitteratur) alla medier -målning. illustrationer, fotografering, bildredaktörskap, galleri -radio-, video-,film-, teater-skriv och webbproduktion -information och kommunikation undervisning, kurser, seminarier -utbildning i presentationsteknik (videoträning) -utställningar -resebyråverksamhet -sång -omvärldsanalys och företagspresentationer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bergström, Gunnel Wera Elisabeth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gunnel Bergström Ord&Bild har 521202-XXXX som sitt organisationsnummer.