Pemabel Städtjänst

Stockholms län

Information

Pemabel Städtjänst hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Pemabel Städtjänst finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Pemabel Städtjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pemabel Städtjänst har haft sedan 1995-01-01. Pemabel Städtjänst har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pemabel Städtjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7608769.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Pemabel Städtjänst har idag 521102-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pemabel Städtjänst

Tvätt- och städningsverksamhet.

I Pemabel Städtjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Calfiqueo Salazar, Pedro Antonio som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .