Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström. Det finns flera verksamheter som liknar Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-09-24 så har Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström så kan ni göra det på 08-7200775.

Gestalt terapi, individuellt, par och gruppterapi.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nyström, Lis Ingrid som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gestalt Möten, Dipl. Gestaltterapeut Lis Nyström har 521007-XXXX som sitt organisationsnummer.