BRITT-MARIE CARSJÖ

Stockholms län

Information

520820-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BRITT-MARIE CARSJÖ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BRITT-MARIE CARSJÖ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som BRITT-MARIE CARSJÖ finns i.

BRITT-MARIE CARSJÖ har varit registrerat sedan 1988-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för BRITT-MARIE CARSJÖ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BRITT-MARIE CARSJÖ är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för BRITT-MARIE CARSJÖ är följande:

Vill ni komma i kontakt med BRITT-MARIE CARSJÖ så kan ni göra det på telefon genom 08-6601490 eller genom brev på följande adress:

Läkarverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med BRITT-MARIE CARSJÖ och det är CARSJÖ, ALMA BRITT-MARIE CHRISTIN som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,