F:a Västerord Mats Holmberg

Stockholms län

Information

F:a Västerord Mats Holmberg är ett företag som finns i Stockholm. I F:a Västerord Mats Holmberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Mats Olof som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med F:a Västerord Mats Holmberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå F:a Västerord Mats Holmberg på telefon .

Konsultverksamhet och produktion inom marknadskommunikation genom rådgivning och produktion inom reklam- och marknadsföringsbransch en. Idé- text- och bild formproduktion.

Idag är F:a Västerord Mats Holmberg av bolagstypen Enskild firma.

F:a Västerord Mats Holmberg är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

F:a Västerord Mats Holmberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-26 och F:a Västerord Mats Holmberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F:a Västerord Mats Holmberg så är det följande:

F:a Västerord Mats Holmberg har 520525-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.