Peter Wallberg Specialistläkarmottagning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är ett av dem. Statusen för Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är att Bolaget är aktivt.

Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är ett Enskild firma och skapades 1997-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peter Wallberg Specialistläkarmottagning ska trivas.

Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Medicinsk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Wallberg Specialistläkarmottagning inte är momsregistrerat.

Idag är Peter Wallberg Specialistläkarmottagning och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Peter Wallberg Specialistläkarmottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Peter Wallberg Specialistläkarmottagning är Wallberg, Olof Peter som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter Wallberg Specialistläkarmottagning har 520216-XXXX som sitt organisationsnummer.