LEJONKULANS LÄDERHANTVERK

Stockholms län

Information

520126-XXXX är organisationsnummer för bolaget LEJONKULANS LÄDERHANTVERK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEJONKULANS LÄDERHANTVERK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som LEJONKULANS LÄDERHANTVERK finns i.

LEJONKULANS LÄDERHANTVERK har varit registrerat sedan 1981-01-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEJONKULANS LÄDERHANTVERK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

LEJONKULANS LÄDERHANTVERK är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för LEJONKULANS LÄDERHANTVERK är följande:

Vill ni komma i kontakt med LEJONKULANS LÄDERHANTVERK så kan ni göra det på telefon genom 08-6400206 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av konsthantverk i läder

Det finns olika personer som har en koppling med LEJONKULANS LÄDERHANTVERK och det är Jung, Karl Krister Jean som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,