Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark

Stockholms län

Information

516404-3811 är organisationsnummer för bolaget Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Stockholm som är den kommunen som Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark finns i.

Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark har varit registrerat sedan 2007-07-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lögstrup, Mads Dalsgaard -Väljä, Henry Mikael

Vill ni komma i kontakt med Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark så kan ni göra det på telefon genom 08-6529080 eller genom brev på följande adress:
S:t Göransg. 63, 112 38, Stockholm

Filialen ska bedriva skadeförsäkringsverksamhet inom försäkringsklass 15, Borgen.

Det finns olika personer som har en koppling med Vesta garanti, filial till TrygVesta Garantiforsikring A/S Danmark och det är Väljä, Henry Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Lögstrup, Mads Dalsgaard som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Engquist, Bo Göran Vilhelm som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,