EC Hugbunadur ehf Island svenska filial

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Filial som heter EC Hugbunadur ehf Island svenska filial. Det finns flera verksamheter som liknar EC Hugbunadur ehf Island svenska filial i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

EC Hugbunadur ehf Island svenska filial är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-11 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-03-29 så har EC Hugbunadur ehf Island svenska filial varit registrerat och sedan 2006-05-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är EC Hugbunadur ehf Island svenska filial och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med EC Hugbunadur ehf Island svenska filial så kan man gör det genom att posta ett brev till Warfvinges v. 26, 112 51, Stockholm. Vi ni istället prata med EC Hugbunadur ehf Island svenska filial så kan ni göra det på 073-3444567.

Filialen skall bedriva verksamhet inom IT med fokus på utveckling och försäljning av plattform för webbplatser samt därtill relaterade tjänster.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Elvarsson, Ingi Mar som är född 1962 och har titeln VD, Brynholt, Jan Tomas som är född 1961 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

EC Hugbunadur ehf Island svenska filial har 516403-9520 som sitt organisationsnummer.