Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Filial som heter Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland. Det finns flera verksamheter som liknar Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-03-03 så har Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland varit registrerat och sedan 2005-03-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland så kan man gör det genom att posta ett brev till Sveav. 56 C, 111 34, Stockholm. Vi ni istället prata med Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland så kan ni göra det på 070-3051140.

Filialen skall bedriva marknadsföring av begagnade arbetsmaskiner samt förmedling av till marknadsföring anknutna tjänster i Sverige via Internet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mäkilä, Raimo som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Druve, Sören Ingemar som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Mascus filial till Alma Media Interactive Oy, Finland har 516403-6633 som sitt organisationsnummer.