Carling Associates Limited, England, Filial

Stockholms län

Information

Carling Associates Limited, England, Filial hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Carling Associates Limited, England, Filial finns. I Stockholm så finns det många olika Filial och i Stockholms län så finns det ännu fler Filial. Carling Associates Limited, England, Filial tillhör verksamheterstypen Filial och verksamheten har ej F-skatt. Carling Associates Limited, England, Filial har funnits sedan och 2004-02-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Carling Associates Limited, England, Filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Eriksbergsg. 1A, 114 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-41006292.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Carling Associates Limited, England, Filial har idag 516403-4497 som sitt organisationummer.

Filialen saknar verkställande direktör varav rätten att teckna firman saknas. är den som för stunden ansvarar för Carling Associates Limited, England, Filial

Filialen skall bedriva konsulting inom marknadsförslag och marknadssystem med tyngdpunkt på direkt marknadsföring.

I Carling Associates Limited, England, Filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engberg, Lars-Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .