Heller International Group Ltd (filial, U.K).

Stockholms län

Information

Heller International Group Ltd (filial, U.K). är en verksamhet som finns i Stockholm. I Heller International Group Ltd (filial, U.K). finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Mats Kristian som är född 1972 och har titeln VD, Pettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Heller International Group Ltd (filial, U.K). så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Heller International Group Ltd (filial, U.K). på telefon .

Filialen skall bedriva operationell leasing av datautrustning, telekommunikationsutrustning och annan högteknologisk utrustning, såsom videokonferensutrustning, kopieringsmaskiner och scanner- utrustning, samt därmed förnelig verksamhet.

Idag är Heller International Group Ltd (filial, U.K). av bolagstypen Filial.

Heller International Group Ltd (filial, U.K). är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Heller International Group Ltd (filial, U.K). innehar ej F-skattsedel och Heller International Group Ltd (filial, U.K). är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Heller International Group Ltd (filial, U.K). så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Heller International Group Ltd (filial, U.K). har 516402-8192 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.