RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige

Stockholms län

Information

516402-4357 är organisationsnummer för företaget RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Stockholm som är den kommunen som RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige finns i.

RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige har varit registrerat sedan 1995-05-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige är följande:
Firman tecknas ensam av -Sellars, Peter

Vill ni komma i kontakt med RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige så kan ni göra det på telefon genom 08-6609440 eller genom brev på följande adress:
Sibylleg. 49, 114 42, Stockholm

Filialen skall bedriva handel med metaller samt bedriva värdepappersrörelse bestående av i huvudsak handel med finansiella instrument för annans räkning i eget namn och förmedling av kontakt mellan köpare och säljare av finansiella instrument eller i annat fall medverka vid transaktioner avseende sådana instrument, liksom att i övrigt bedriva därtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RBS Sempra Metals Limited, U.K. Filial Sverige och det är Sellars, Peter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hamilton, Peter Bernhard Gabriel som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Peters, Bengt Anders Richard som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,