GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring. Det finns flera bolag som liknar GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-11-08 så har GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring varit registrerat och sedan 2006-11-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring så kan ni göra det på 08-396068.

Konsultverksamhet till industri- och tjänsteföretag: rådgivning, projektledning och resursförstärkning inom affärsutveckling, försäljning, internationell handel, marknadsföring- kommunikation- undersökning- och dokumentation. ROT-arbeten i villor och lägenheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Iggendal, Gustav Bertil Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GIKOM, Gunnar Iggendal Kommunikation Och Marknadsföring har 511104-XXXX som sitt organisationsnummer.