Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning

Stockholms län

Information

Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning är en verksamhet som finns i Stockholm. I Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson Eklundh, Helén K M som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning på telefon 08-841784.

Psykoterapi, individuellt, grupp och par. Handledning, utbildning och konsultation. Kroppskännedom och avslappning. Skriftställning och översättning.

Idag är Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning av bolagstypen Enskild firma.

Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning så är det följande:

Heléne Karlsson Psykoterapi & handledning har 510708-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.