Sten Palmlöf Trading

Stockholms län

Information

Sten Palmlöf Trading är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Sten Palmlöf Trading finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sten Palmlöf Trading är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-02.

Sten Palmlöf Trading som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-18. Men sedan 2006-02-02 så har Sten Palmlöf Trading varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sten Palmlöf Trading så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9184630.

Stockholm arbetar för att bolag som Sten Palmlöf Trading ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sten Palmlöf Trading. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Inköp och försäljning av varor inom livsmedel, konfektyrer, drycker och nötter till bland annat dagligvaruhandeln, säljuppdrag, artisteri, byggentreprenad samt därtill närliggande verksamheter.

Firmatecknare för Sten Palmlöf Trading är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sten Palmlöf Trading och det är följande personer, Palmlöf, Sten Rune som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sten Palmlöf Trading är 510518-XXXX.