Skeppstedt Drotz Form

Stockholms län

Information

Skeppstedt Drotz Form är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Skeppstedt Drotz Form finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skeppstedt Drotz Form är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Skeppstedt Drotz Form som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-12-04. Men sedan 2000-09-12 så har Skeppstedt Drotz Form varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skeppstedt Drotz Form så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6509311.

Stockholm arbetar för att företag som Skeppstedt Drotz Form ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skeppstedt Drotz Form. Det finns flera företag i Stockholms län.

Egen formgivning och konstnärlig verksamhet. Produktion och försäljning av möbler, inredning, konst och konsthantverk. Genomförande av lokalförändringar. Arkitektverksamhet: projektering av byggande (ombyggnad, nybyggnad), rumsgestaltning. Verksamheten sker delvis i samverkan med andra företag företrädesvis inom möbelbranschen.

Firmatecknare för Skeppstedt Drotz Form är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skeppstedt Drotz Form och det är följande personer, Skeppstedt Drotz, Kerstin Margareta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skeppstedt Drotz Form är 501124-XXXX.