MBH Bild och Terapi

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och MBH Bild och Terapi är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och MBH Bild och Terapi är ett av dem. Statusen för MBH Bild och Terapi är att Bolaget är aktivt.

MBH Bild och Terapi är ett Enskild firma och skapades 1995-01-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som MBH Bild och Terapi ska trivas.

MBH Bild och Terapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnärligt arbete, klientarbete, handledning och undervisning i bildpsykoterapi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MBH Bild och Terapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11.

Idag är MBH Bild och Terapi och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med MBH Bild och Terapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-449036.

.

De som är på något sätt har med MBH Bild och Terapi är Hallqvist, Margareta Birgitta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MBH Bild och Terapi har 500529-XXXX som sitt organisationsnummer.