Kent Lundsten

Stockholms län

Information

491010-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kent Lundsten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Lundsten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Kent Lundsten finns i.

Kent Lundsten har varit registrerat sedan 2007-03-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Lundsten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Kent Lundsten är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Kent Lundsten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kent Lundsten så kan ni göra det på telefon genom 070-6947275 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av frisörprodukter, agenturer och skönhetsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Lundsten och det är Lundsten, Kenth Robert Bengt som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,