Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning

Stockholms län

Information

Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning har haft sedan 1997-01-01. Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-866339.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning har idag 491005-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning

Konsultverksamhet, utbildning och utveckling inom informations- teknologi och personalutvecklingsområdet samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning, förmedling och utveckling av utbildningsmaterial. Äga och förvalta rättigheter till utbildningsmaterial, program till datorer samt medier avsedda för lagring av information samt även äga och förvalta värdepapper.

I Ingalill Pilefors Konsult och Utbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pilefors, Inga-Lill Elisabeth som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .