PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K

Stockholms län

Information

PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K är ett bolag som finns i Stockholm. I PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K finns det lite olika personer som är förknippade och det är KAKOUSSAIOS, KONSTANTINOS som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K på telefon 073-6003228.

Psykoterapi, psykosocial träning- och rehabilitering, idrottspsykologi, träning och avslappning, uthyrning och förvaltning av fastighter samt produktion av film, video, foto och information inom i huvudsak ovanstående områden.

Idag är PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K av bolagstypen Enskild firma.

PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K innehar ej F-skattsedel och PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K så är det följande:

PSYKOLOGISKA TRÄNINGS INSTITUTET KOSTAS K har 490903-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.