CONSIGO Production

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och CONSIGO Production är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och CONSIGO Production är ett av dem. Statusen för CONSIGO Production är att Bolaget är aktivt.

CONSIGO Production är ett Enskild firma och skapades 2005-10-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som CONSIGO Production ska trivas.

CONSIGO Production är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

produktion av TV, radio, och konsultverksamhet inom uppdrag rörande informationsbaserade rapporter, föreläsningar och publikationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CONSIGO Production är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är CONSIGO Production och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med CONSIGO Production så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0421795.

.

De som är på något sätt har med CONSIGO Production är Wasserman, Richard Michael som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CONSIGO Production har 490712-XXXX som sitt organisationsnummer.