Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård. Det finns flera företag som liknar Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-24 så har Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård så kan ni göra det på 08-6646554.

Medicinsk fotvård och hudvård och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av fot- och hudvårdsprodukter. Kurser, föredrag, seminarier, teoretiska och praktiska samt rådgivning inom friskvård och försäljning av friskvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlbeck, Katarina Maria som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Katja - Ekologisk Fot & Hud & Friskvård har 490415-XXXX som sitt organisationsnummer.