Ulf Hellsten Arkitekt SAR

Stockholms län

Information

490405-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ulf Hellsten Arkitekt SAR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Hellsten Arkitekt SAR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Ulf Hellsten Arkitekt SAR finns i.

Ulf Hellsten Arkitekt SAR har varit registrerat sedan 1997-02-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Hellsten Arkitekt SAR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ulf Hellsten Arkitekt SAR är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Ulf Hellsten Arkitekt SAR är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Hellsten Arkitekt SAR så kan ni göra det på telefon genom 08-7202970 eller genom brev på följande adress:

Konsulterande arkitekt.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Hellsten Arkitekt SAR och det är Hellsten, Ulf Johannes Ulfsson som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,