PIRKKO JONSSON CONSULTING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och PIRKKO JONSSON CONSULTING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och PIRKKO JONSSON CONSULTING är ett av dem. Statusen för PIRKKO JONSSON CONSULTING är att Bolaget är aktivt.

PIRKKO JONSSON CONSULTING är ett Enskild firma och skapades 1991-04-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som PIRKKO JONSSON CONSULTING ska trivas.

PIRKKO JONSSON CONSULTING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom organisationsutveckling, förändringsarbete och ledningsutveckling samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PIRKKO JONSSON CONSULTING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är PIRKKO JONSSON CONSULTING och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med PIRKKO JONSSON CONSULTING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med PIRKKO JONSSON CONSULTING är Jonsson, Pirkko Anna-Lisa som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PIRKKO JONSSON CONSULTING har 481007-XXXX som sitt organisationsnummer.