LENNART CARMBACK

Stockholms län

Information

LENNART CARMBACK hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där LENNART CARMBACK finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LENNART CARMBACK tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LENNART CARMBACK har haft sedan 2007-11-15. LENNART CARMBACK har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LENNART CARMBACK så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6440336.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LENNART CARMBACK har idag 480824-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LENNART CARMBACK

Försäljning av industriprodukter och leasing- verksamhet avseende maskiner och bilar

I LENNART CARMBACK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carmback, Lennart Esse som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .