Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma

Stockholms län

Information

Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma har haft sedan 2000-12-14. Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-920500.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma har idag 480514-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma

Upplåtelse uthyrning av lokaler för eget arbete, kurser, möten och work-shops inom konst- och kultur. Idé-, konsult-, mediatör- och produktionsuppdrag inom konst- och kulturområdet av händelser (events), teater- och utställningsprojekt, samtal, seminarier och konferenser, rapport, utredningar och artiklar utvecklings- och förnyelsearbete, IT, och konstpedagogik.

I Maria Fridh Ateljeprogram Enskild Firma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grieves Fridh, Maria Elisabeth som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .