HTH Consulting

Stockholms län

Information

480108-XXXX är organisationsnummer för företaget HTH Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HTH Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som HTH Consulting finns i.

HTH Consulting har varit registrerat sedan 2005-10-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för HTH Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

HTH Consulting är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för HTH Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med HTH Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-360279 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom IT med specialisering som projektledare.

Det finns olika personer som har en koppling med HTH Consulting och det är Hylander Tureniec, Halina som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,