Viewpoint Communication

Stockholms län

Information

471004-XXXX är organisationsnummer för företaget Viewpoint Communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Viewpoint Communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Viewpoint Communication finns i.

Viewpoint Communication har varit registrerat sedan 1993-05-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Viewpoint Communication så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Viewpoint Communication är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Viewpoint Communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med Viewpoint Communication så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Undervisning i engelska, översättning av svenska och engelska samt konsultverksamhet i engelska. Import av glas, glasprodukter, verktyg och glasredskap från Europa och USA.

Det finns olika personer som har en koppling med Viewpoint Communication och det är UMiles, Judith Lynn som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rossell, Ann-Jeanette Margareta som är född 1955 och har titeln Föreståndare,