Ernhall Projekt & Produktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Ernhall Projekt & Produktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ernhall Projekt & Produktion är ett av dem. Statusen för Ernhall Projekt & Produktion är att Bolaget är aktivt.

Ernhall Projekt & Produktion är ett Enskild firma och skapades 2000-07-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Ernhall Projekt & Produktion ska trivas.

Ernhall Projekt & Produktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Projekt- och produktionsledning inom reklam och marknadsföring, samt därmed sammanhängande verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ernhall Projekt & Produktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Ernhall Projekt & Produktion och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ernhall Projekt & Produktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6444053.

.

De som är på något sätt har med Ernhall Projekt & Produktion är Ernhall, Ann Elisabeth som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ernhall Projekt & Produktion har 470905-XXXX som sitt organisationsnummer.