Informationsverkstaden

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Informationsverkstaden är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Informationsverkstaden är ett av dem. Statusen för Informationsverkstaden är att Bolaget är aktivt.

Informationsverkstaden är ett Enskild firma och skapades 2007-09-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Informationsverkstaden ska trivas.

Informationsverkstaden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom reklam och public relations samt förlagsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Informationsverkstaden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Informationsverkstaden och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Informationsverkstaden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-378626.

.

De som är på något sätt har med Informationsverkstaden är Ahlström, Erik Håkan som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Informationsverkstaden har 470701-XXXX som sitt organisationsnummer.