Takeeffect

Stockholms län

Information

470125-XXXX är organisationsnummer för bolaget Takeeffect. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Takeeffect är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Takeeffect finns i.

Takeeffect har varit registrerat sedan 1997-04-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Takeeffect så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Takeeffect är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Takeeffect är följande:

Vill ni komma i kontakt med Takeeffect så kan ni göra det på telefon genom 073-0489242 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom organisations- och utbildningsbranschen samt sömnad.

Det finns olika personer som har en koppling med Takeeffect och det är Lundin, Anita Christine som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,